NS Network Kft.
Cím/Referenciaszám: Balatonöszöd   Telefon: +36-30/555-0100
Email: info@ingatlanabalatonon.hu

352,  Balatonőszödön, a Hullám Lakóparkban közvetlen vízparti üdülőtelek eladó

200.000.000 Ft

Hullám utca, 8637, Balatonöszöd,
Üdülőház, Telek, Balaton déli part, Lakópark, Hullám Üdülőpark
Eladó
A Balaton déli partján Balatonszemes és Balatonszárszó között Balatonőszödön - Budapesttől 128 km-re, az M7-es autópályától 2 km-re - a luxus Hullám Üdülőparkban, közvetlen vízparti építési telek eladó. A saját balatonparttal rendelkező telekről Badacsonytól Tihanyig lélegzetelállító panoráma tárul elénk.

Az eladó balatonparti ingatlan üdülő besorolású, területe 2000 nm. A telek a Hullám Üdülőpark területén fekszik, önálló helyrajzi számon.

Partszakasza 33 méter széles, teljesen nádmentes, beton partvédőművel rendelkezik. A tómeder homokos.

A telek egy 1000 nm-es építési telekből és az előtte fekvő saját parti sávból, partvédőműből áll. A beépíthetőség összesen 10%, az épületmagasság 6 m. A vízparti telekre kb. 200 nm alapterületű, 2 szintes (400 nm összterületű) nyaraló építhető. A telek osztható, összközműves víz, gáz, villany, csatorna, kábeltv, riasztó.
A Hullám Üdülőparkban a következő szolgáltatások biztosítottak:
Fűnyírás, kertészet, egész éves gondnokság, takarítás, hasznosítás, bérbeadás stb. A balatonparti lakóparkban nonstop portaszolgálat, recepció parkosított saját strand, hatalmas napozóstég büfével, gyermekcsúszdával, napágyak, bográcsozó, szalonnasütő-helyek, kőgrillek, játszóterek, ping-pong, bicikli-, vizibicikli-kölcsönzés stb, zárt terület, parkoló. Horgászoknak, szörfösöknek is kitűnő! 

A Hullám Üdülőpark magánstrandjának használati díja, valamint a porta- és járőrszolgálat 230.000.- Ft+Áfa/év, ezen kívül kertészeti, takarítási stb. szolgáltatások is igénybe vehetőek.

 
Jellemzők


 Eladó ingatlan jellemzői:
Járőrszolgálalt, 24 órás portaszolgálat, Csendes, Balatoni teljes panoráma,
 Eladó/Kiadó ingatlan távolsága a Balatontól:
Balaton part mellett közvetlen ,