Sidebar

Template Settings
Select color sample for all params
bluegreenorangepinkredteal
Select Layout

Az ingatlanabalatonon.hu tulajdonosa a magyar magánszemélyek által alapí­tott NS NETWORK KFT. Tevékenységünk ví­zközeli, ví­zparti eladó balatoni ingatlanok és balatoni szállások közvetí­tése a Balaton partján. Vállalkozásunk első‘dleges célja, hogy ügyfeleinkek idő‘t és energiát megspórolva egyedi, válogatott, igényes kí­nálatot biztosí­tsunk. Elkötelezett hí­vei vagyunk a minő‘ségi, ügyfélközpontú szolgáltatásnak. Kí­nálatunkba csak szigorú szempontok alapján, személyesen kiválasztott eladó és kiadó ingatlanok kerülhetnek be.
 
Balatoni ingatlankí­nálatunkban kimondottan ví­zparti és ví­zközeli ingatlanokat ajánlunk az eladó nyaralókat, épí­tési telkeket kereső‘ ügyfelek figyelmébe. Eladó balatoni nyaralóingatlanjaink nagy része új épí­tésű, vagy újszerű, prémium kategóriába tartozó igényes lakások, apartmanok, nyaralóházak, nyaralóvillák, kiváló elhelyezkedésű nyaralótelkek. Az eladó nyaralók, telkek jelentős része közvetlen ví­zparti lakóparkban található, mely az elit, nyugodt környezetet kedvelőknek tökéletes nyaralási élményt biztosí­t.

hullam5
 
Vállalkozásunk 2006 óta foglalkozik szállás- és ingatlanközvetí­téssel. Széleskörű ingatlanpiaci és jelentő‘s utazási tapasztalatainknak köszönhető‘en rövid idő‘ alatt a Balaton déli partján a ví­zközeli és közvetlen ví­zparti szállások és eladó balatonparti nyaralók, telkek keresett szakértő‘jévé váltunk. A Balaton déli partján, Siófoktól 25 km-re, a balatonő‘szödi Hullám Üdülő‘parkban található irodánkban időpont egyeztetést követően egész éven várjuk kedves ügyfeleinket. A kiadó balatoni szállások egy részét érkezéskor személyesen adjuk át, mutatjuk be a nyaraló vendégeknek, és természetesen a nyaralás alatt is bizalommal fordulhatnak hozzánk.
 
Az apartmanok, nyaralóvillák, üdülő‘házak, telkek fő‘ként a Balaton déli partján, Balatonszárszó, Balatonő‘szöd, Balatonszemes, Balatonlelle gyönyörű, családias üdülő‘helyein találhatóak. Ezeken a nyugodt, csendes fürdő‘helyeken kí­vül Szántód, Zamárdi, Balatonboglár és Balatonlelle nyaralóövezeteiben is rendelkezünk balatonparti szálláshely és ví­zparti ingatlan kí­nálattal.

elado vizpart balaton
 
Balatoni szálláskí­nálatunkban kizárólag ví­zközeli és közvetlen ví­zparti szállásokat ajánlunk nyaraló vendégeinknek. A balatoni kiadó nyaralók kiválasztásánál első‘dleges szempontjaink a Balaton-part közelsége, és az üdülő‘ minő‘sége. Az általunk kí­nált önálló balatoni kiadó apartmanok, nyaralóvillák és nyaralóházak legtöbbje új épí­tésű, minő‘ségi bútorokkal berendezve. A kiadó balatoni apartmanok és villák jelentős része elegáns közvetlen ví­zparti lakóparkban helyezkednek el, azonban a többi kiadó nyaraló környezete, saját vagy közeli ví­zpartja is mindegyik szállás esetében igényes. Szinte mindegyik szállásunkhoz partnercégeinkkel nagyon rugalmasan, számtalan szolgáltatást is tudunk nyújtani, mint pl. bejáró‘nő‘ biztosí­tása, kerékpárkölcsönzés, babaágy, etető‘szék stb. kölcsönzése.
 
Weboldalunkon részletes, őszinte leí­rással, sok fotóval, a ví­zpart, a környezet bemutatásával igyekszünk minél tökéletesebb képet adni balatonparti kiadó nyaralóinkról. Az általunk kí­nált balatoni szállásokat még foglalás elő‘tt elő‘zetes idő‘pontegyeztetést követő‘en - akár hétvégén - a helyszí­nen is megtekinthetik a nyaralni vágyó vendégek. Nyaralásuk alatt is a vendégeink szí­ves rendelkezésére állunk, legyen szó akár a környéken levő‘ éttermek, programok stb. ajánlásáról vagy egy műszaki probléma megoldásáról.

Kereső beállítás

 • Válasszon kategóriát
 • (Ft). 0
  (Ft). 300,000,000
 • Részletek
 • -
  -
 • Egyéb
 •   Kiemelt
    Elkelt
 •   Részletes keresés